Vakantiehuis boeken

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis, appartement of fantasche villa met zwembad in Spanje. Wij hebben een aantal orgnisaties op een rij gezet waar u zeker zult slagen voor het boeken van een vakantiehuis in Spanje.

bijzondere vakantiehuizen boeken in Spanje

Taha vakantiehuis boeken in Spanje

Deze organisatie heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan. Bij Taha wordt aandacht geschonken aan landschappen waarin natuur en cultuur een mooie combinatie vormen.

Een afgelegen strand met wat vissersbootjes, muilezelpaden tussen stenen muurtjes, oude olijfbomen en beekdalen vol oleanders: dat zijn een paar beelden die daarbij horen. Alle huizen van Taha zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern. De vakantiehuizen vindt u in Spanje in Andalusië, te weten Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca. Ook zijn er vakantiehuizen in Alicante en in Catalonië.

Bekijk alle vakantiehuizen op: Website Taha
 

Zomer vakantiehuizen Spanje van Interhome

 

La Casita vakantiehuizen boeken Spanje

Lacasita is gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Zuid Spanje. Op de site van Lacasita.nl vindt men een compleet aanbod van Traditioneel Spaanse Finca’s met luxe bungalows vlakbij Malaga, elk met een prive-zwembad om de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat te bieden. Er kan op een eenvoudige en effeciente wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden.

Bekijk de finca’s en bungalows op: La Casita
 

Comfortvilla Luxe Villa's Spanje

 

Unieke vakantiehuizen Comfortvilla

Comfortvilla verhuurt luxe villa’s en appartementen in één van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordà en vakantiehuizen op het eiland Mallorca. In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privé zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villa’s met veel privacy en luxe.

Bekijk het aanbod op de Website van Comfortvilla