Golden Bahia Tossa Hotel – Tossa de Mar

Golden Bahia de Tossa & Spa is een uitgebreid hotel in Tossa de Mar, geschikt voor alle leeftijden. Er faciliteiten voor zowel liefhebbers van ontspanning als voor actievelingen. Zo kan iedereen zich uitstekend vermaken in de 3 buitenzwembaden en is er behalve het zonneterras ook een afgescheiden nudistenzone. Golden Bahia de Tossa & Spa biedt volop sportmogelijkheden in de vorm van basketbal, boogschieten, volleybal, jeu de boules, fitness en minigolf. Doet u het liever rustig aan? Breng dan beslist een bezoek aan het wellness centrum met onder andere sauna, overdekt zwembad en stoombad. Andere faciliteiten zijn een miniclub, speeltuin en diverse horecagelegenheden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze accommodatie op: Sunliner aanbieding Golden Bahia Tossa Hotel
 

Sun en Fun vanaf €39,-

Aanbieder Golden Bahia Tossa Hotel – Vakantie Tossa de Mar

Deze accomodatie komt uit het aanbod van Sunliner vakanties. Als allround touroperator van vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen.

Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren jou veel prijsvoordeel op! Overzichtelijk vind je alle vervoersmogelijkheden (busvakanties, autovakanties en vliegvakanties) handig op een rij gezet. Elk moment van de dag zijn de aanbiedingen naar Spanje voor 2019 up-to-date!

Bezoek de websiteSunliner voor alle reizen naar Spanje.

Naast Sunliner zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Spanje of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 opop: Zonvakantie aanbieders