Apartamentos Gemelos XX – Benidorm

Apartamentos Gemelos XX is een aantrekkelijke bestemming voor uw vakantie in Benidorm. Dit appartementencomplex is centraal doch rustig gelegen met het strand en de winkels en restaurants op loopafstand. U kunt er gebruik maken van een van de twee zwembaden die in de grote tuin met palmbomen gelegen zijn, ideaal voor een verkwikkende ochtendduik of om onder het genot van een drankje de schaduw op te zoeken met een goed boek. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze accommodatie op: Sunliner aanbieding Apartamentos Gemelos XX
 

Sun en Fun vanaf €39,-

Aanbieder Apartamentos Gemelos XX – Vakantie Benidorm

Deze accomodatie komt uit het aanbod van Sunliner vakanties. Als allround touroperator van vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen.

Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren jou veel prijsvoordeel op! Overzichtelijk vind je alle vervoersmogelijkheden (busvakanties, autovakanties en vliegvakanties) handig op een rij gezet. Elk moment van de dag zijn de aanbiedingen naar Spanje voor 2019 up-to-date!

Bezoek de websiteSunliner voor alle reizen naar Spanje.

Naast Sunliner zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Spanje of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 opop: Zonvakantie aanbieders